Jedan brzinski recept za riblju paštetu, prigodan za nadolazeće korizmene petke ili bilo koje druge. Super praktična za ponijet na posao ili poslužiti kao predjelo. Najbolje je u nju staviti svježe pečenu ribu koji niste uspjeli pojesti, ali prolazi i ona iz konzerve. Majonezu zamijenite kiselim vrhnjem (ja ga nisam imala), a ako nije dovoljno maziva dodajte i maslinovog ulja (ja ga ne volim). Strpajte još koji sastojak koji vam je drag, recimo limun ili kapare. Sve je manje više proizvoljno.
PAŠTETA OD SRDELE I LOKARDE
(3) jaja
(10tak) kiseli krastavci
(3 žlice) majoneza ili kiselo vrhnje
(pola žlice) senf
sol
+
papar
maslinovo ulje
Pečenu ribu očistite od kostiju, a jaja skuhajte. Sve sastojke zatim stavite u sjeckalicu/multipraktik, zgnječite štapnim mikserom ili ručno narežite na što sitnije komadiće (potrajat će). Količinu sastojaka odredite po želji i ukusu, jedini zahtjev je da pašteta bude lijepe mazive konzistencije.
Servirajte uz prepečeni (kukuruzni) kruh.
Borgata Hotel Casino & Spa - Cheap Vacations - Goofy
OdgovoriIzbrišiBook Borgata Hotel 바카라커뮤니티 Casino & Spa, mom 먹튀 Atlantic City & Save BIG on Your Next Stay! Compare Reviews, Photos, & Availability w/ Travelocity. 룰렛 돌리기 게임 Start Saving Today! Rating: 4.7 · 바카라총판모집 13 바카라 노하우 reviews